Uitdaging 9: 1 punt

Bedrijfsbezoek The Safe Group

Op woensdag 14 december nam ik deel aan een bedrijfsbezoek aan The Safe Group georganiseerd door Mattia Andronico. The Safe Group is een technologiebedrijf dat gevestigd is op de Corda Campus in Hasselt. Het bedrijf telt slechts een handvol medewerkers en is gespecialiseerd in camerabewaking en het netwerkgebeuren daarrond. Ze zijn geen doorsnee bedrijf op het gebied van camerabewaking, maar ze gaan vooral voor op maat gemaakte oplossingen voor klanten. Ze moeten daarvoor ook vaak out of the box denken.

The Safe Group heeft een aantal zeer sterke referenties: zij doen het volledige netwerkgebeuren op onder andere Pukkelpop, Rock Werchter en Graspop Metal Meeting. Voor dergelijke events leggen ze dan tijdelijk glasvezelkabel op (eigenlijk onder) het terrein en zetten ze naast het netwerk voor continue camerabewaking ook het netwerk op voor o.a. internet en telefonie.

Voor dit bedrijfsbezoek stuurde ik twee Tweets de wereld in. Ik kreeg er zelfs een terug van The Safe Group (zie laatste Tweet)...

logo The Safe Group

TSG - Tweet 1

TSG - Tweet 2

TSG - Tweet 3