Kubuni Projects

Teamleden

Foto Brent Pulmans

Brent Pulmans

Photoshop Expert

Photoshop kent voor deze enthousiaste medewerker geen geheimen. Brent zorgt ervoor dat uw site een coherent geheel wordt met aangepaste logo’s, kleurschema’s en afbeeldingen. Met zijn ervaring als redacteur voor een onlinemagazine is Brent ook de geschikte persoon voor al uw fotografie, zowel bij ons op kantoor als bij u op locatie.

Stuur een mail

Foto Dirk Mervis

Dirk Mervis

Content Supervisor

Dankzij zijn jarenlange ervaring met het schrijven van allerhande teksten en rapporten heeft Dirk een zeer vlotte pen ontwikkeld. Hij is de aangewezen persoon om uw verhaal in woorden om te zetten en te integreren in uw site. Daarnaast is hij een sturende factor in de indeling en opbouw van uw website.

Stuur een mail

Foto Thomas Blomsma

Thomas Blomsma

Embedded Systems Expert

Thomas specialiseert zich in de integratie van applicaties op uw website. Wenst u een Facebookplug-in, Flickr strip of GoogleMaps kaart op uw site? Thomas is de juiste man. Indien er nieuwe technologieën op websites geïntegreerd moeten worden is Thomas eveneens degene die dit mogelijk maakt.

Stuur een mail

Foto Midas Wouters

Midas Wouters

Programmer

Voor de opbouw van uw websites is Midas de geknipte kandidaat. Voor het maken van basiswebsites is hij bekend met XHTML, CSS en indeling van pagina’s met unsemantic en fixed grid systems. Daarnaast is hij ook bedreven in het dynamisch maken van websites door middel van PHP, Javascript en JQuery.

Stuur een mail

Foto Mattia Andronico

Mattia Andronico

Programmer

Mattia is onze tweede webprogrammer en zeer bedreven in het maken van basiswebsites in XHTML en CSS. Daarnaast is Mattia onderlegd in het positioneren van contentblokken binnen pagina’s door middel van unsemantic en fixed gridsystems. Tot slot is Mattia onze in house expert social media en media coverage expert.

Stuur een mail


Waar kan je ons vinden?

Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel

Onze werkplek

Foto van ons kantoor