Kubuni Projects

Referenties

Voor de HGH website werd gekozen voor een neutraal kleurpalet aangevuld met enkele kleuren die reeds in het logo van de organisatie voorkwamen. De site werd opgebouwd in het unsemantic gridsysteem wat toelaat de content te herschalen tot op de grootte van een mobiele telefoon.

Naar de site het gouden hart

Voor Brent was LP6 een kans om zijn kunnen met het 960-gridsysteem te bewijzen. Vanwege een proper en sober design komt de inhoud van deze pagina goed tot zijn recht. Door zijn doordachte keuze in beeldmateriaal kom je niet enkel alles snel te weten over de campus in Geel, maar blijft het dataverkeer naar de site beperkt vanwege de sprite.

Naar de sinnerpagina van Brent

LP5 was een testcase van de implementatie van CSS in een XHTML website. De criteria voor deze site was het gebruik van enkele foto’s, borders en spelen met de positionering van de verschillende onderdelen. Ook werd er gevraagd dat er een achtergrondpatroon werd toegevoegd.

Naar de sinnerpagina van Dirk

De LP6 pagina van mattia.sinners.be is een culminatie van de verworven kennis tijdens het eerste semester webdesign. Hier worden een webpagina gecodeerd in XHTML en aangevuld met een stijlebestand in CSS en sprites.

Naar de sinnerpagina van Mattia

De LP6 website werd gemaakt in het kader van de lessen CSS, meer bepaald in verband met het werken met sprites als afbeeldingen. De afbeeldingen die op de LP5 pagina nog apart als JPEG bestand werden ingeladen, werden op deze nieuwe webpagina eenmaal als sprite gedownload, waarna de verschillende deelgebieden op de juiste locatie werden weergegeven.

Naar de sinnerpagina van Midas

Werken in opgegeven kleuren is geen probleem voor onze crew, maar graag geven we toch advies over welke kleuren samenhoren en voor welk publiek je welke kleuren moet gebruiken.

Naar de sinnerpagina van Thomas